Facebook

Beoordelingen van 5 Smaken Groningen

Recente recensies van 5 Smaken Groningen

4 sterren na 24 reviews

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl en peking eend afgehaald.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme eten was teveel afgekoeld. Wij wonen op een grote afstand van het centrum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pokebowls, goed en divers gevuld en super vers. Stond klaar toen ik het op kwam halen. Lekker gesmuld.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, goede smaak en het was warm. Zeker een plek waar ik nog een keer ga bestellen.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden ossenstaartbouillon/soep besteld maar ik kon hier niks van maken . Behalvé uiensoep met een paar zielige stukjes vlees helaas. De pokébowl was op zich prima . Je kon goed proeven dat het vers was. Echter heb ik veel beter gehad :(

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar helaas het gratis blikje drinken vergeten...

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De viskoekjes waren erg vet en ik miste een sausje erbij. De pokébowl was lekker maar zou ik een vlg x zonder mais bestellen. Daarnaast vind ik de mayo achtige saus niet zo'n succes.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, poke bowl crispy shrimp gehad, een regenboog van kleur, alles was vers, porties was ook precies goed ! Ik ga zeker vaker bestellen, een echte aanrader

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben goed gegeten :)

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten weer van de 5smaken, maar de voorgaande keren was het Nog lekkerder!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden sushi besteld. Het was heerlijk! De bezorging was top, het eten kwam precies op tijd.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere verse sushi! Alles op de juiste temperatuur en heerlijk vers! Zelfs de simpele sushi welke ik normaliter niet bijzonder vind was nu een heerlijke vis bonbon! Ondanks een eerdere minder lekkere ervaring in het restaurant kan ik de bestel sushi sterk aanraden!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

genoten van heerlijke sushi. top smaak en snel en makkelijk besteld, tevens keurig volgens tijdstip bezorgd

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker !! Hulde

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de kwaliteit zoals anders. Hamburger was sompig en erg vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen jammer dat er plakjes ontbijtspek in de kimchi zat en niet gewoon stukjes (buik)spek.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Razendsnel bezorgd. Top.

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg kan ik niet een bedankje voor een heerlijke maaltijd retourneren. U heeft werkelijk kans gezien om de slechtste maaltijd ooit te leveren. Een Thaise Vissoep die bestond uit een onmogelijk scherpe (water) bouillon met 4 paar mini stukjes uitgedroogde vis en exact 2 verdwaalde garnalen. Die is door het toilet gegaan. Vervolgens 3 uitgedroogde stukjes Zalm met (achteraf) een mini scheutje teriyakisaus (van beroerde kwaliteit) eroverheen, een enorme lading te lang gekookte (niet Japanse) rijst en een combinatie van rauwe en overgare groentes bestaande uit stukken broccoli, wortel, witte champignon en courgette (wat op geen manier unieke Japanse groente is of bij het gerecht past), en dat zonder verder enige saus oid. En toen kwam de sushi, onze verwachting waren al laag, maar de sushi overgoten met rijstazijn kon dit nog verder naar beneden schroeven. Ik zal morgen de bakjes voedsel retourneren zodat u ook nog een keertje mag genieten van afschuwelijk vies voedsel. P

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb online besteld en betaald. Bij afhalen van de bestelling bleek dat 5 Smaken dicht is. Daarover stond niets op de website. Geld kwijt en geen eten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat geweldig dat we nu de lekkerste sushi van Groningen aan huis bezorgd kunnen krijgen. Supervers. De tempura was zelfs nog warm. Ben benieuwd naar jullie andere gerechten !